"Reforma în politică", discutată la Briceni

16-09-2016 09:45

Oamenii sunt dezamăgiţi de corupţia din partidele politice şi de promisiunile neîndeplinite. Ei aşteaptă de la clasa politică să pună legea în capul mesei şi să creeze noi locuri de muncă. Despre acesta au discutat locuitorii raionului Briceni, în contextul proiectului "Reforma în politică", lansat de Partidul Democrat din Moldova şi reprezentanţii societăţii civile.

Oamenii îşi doresc ca partidele să promoveze politicieni cinstiți și să asigure stabilitatea în ţară:

"Nu funcţionează legile în ţara noastră din din acestă cauză ne ciocnim azi cu atâtea probleme, cu atâtea nerealizări".

"Dorim să fie promovaţi oamenii care merită. Să li se ofere posibilitatea să se afirme şi să-şi realizeze oportunităţile".

"Avem nevoie de fonduri, de investiţii pentru că altfel satele noastre mor. Noi spunem mulţumim pentru orice loc de muncă pentru oamenii noştri".

Oamenii speră și la o reformare a sistemului administraţiei publice.

"Cel mai bine e atunci când politicienii vin în teritoriu şi bat la uşa fiecărui om pentru ca atunci când va fi pus în situaţia de a vota o lege să ştie cum trăiesc oamenii. Eu mă bucur că în ultimul timp poporul a început să înţeleagă multe lucruri şi cred că ne vom elibera de situaţii în care vom fi impuşi să facem într-un fel anume", a declarat preşedintele raionului Briceni, Mihail Gnatiuc.

"Clasa politică s-a descreditat, pentru ca politicienii să recâştige încrederea dumneavoastră trebuie să schimbăm modul în care se vace politică.Noi prin acestă reformă dorim să construim un Partid Democrat mai bun, mai aproape de oameni", a precizat deputatul PDM Eugeniu Nichiforciuc.

© 2012-2018, Briceni.md - Consiliul Raional Briceni.
Toate drepturile rezervate. Conținutul site-ului, inclusiv imaginile, aparțin proprietarului site-ului Briceni.md. Utilizarea conținutului fără autorizarea proprietarului este interzisă.