Toamna aurie 2017

25-10-2017 11:51
Toamna aurie 2017

Festivalul raional al roadei,,Toamna aurie,, a avut loc in data de 22 octombrie, in orasul Briceni. A fost organizat de catre Sectia Agricultura in parteneriat cu Sectia Cultura ale Consiliului raional Briceni, primariile si agentii economici autohtoni.Oamenii infratiti cu glia, au gasit timp pentru a se aduna la o sarbatoare frumoasa, in cadrul careia s-au facut niste totaluri, au stat la un pahar de vorba cu un schimb de experienta , au vizionat un program artistic, care a fost sustinut de artistii amatori din raionul Briceni.
Startul Festivalului a fost dat de catre presedintele raionului Briceni Dl Mihail Gnatiuc. Sarbatoarea a gazduit oaspeti dragi din Ucraina.Piata din fata Consiliului s-a transformat intr-o Casa Mare a raionului Briceni, care a gazduit expozitii frumoase de lucrari ale mesterilor populari, expozitii de fructe si legume, produse de panificatie, bucate si bauturi traditionale. Intr-um cuvint- bogatia toamnei aurii a fost gospodina sarbatorii, care a decurs, insotita fiind de cintec, joc, veselie, lautari si un strop de fantezie.
Sincere multumiri tuturor participantilor!!!

© 2012-2018, Briceni.md - Consiliul Raional Briceni.
Toate drepturile rezervate. Conținutul site-ului, inclusiv imaginile, aparțin proprietarului site-ului Briceni.md. Utilizarea conținutului fără autorizarea proprietarului este interzisă.