Un zâmbet și o speranță de Paști pentru oamenii care sunt mai triști ca noi

04-04-2018 12:50
Un zâmbet și o speranță de Paști pentru oamenii care sunt mai triști ca noi

Perioada sărbătorilor de Paşti este marcată de sentimentul compasiunii, grijii şi solidarităţii cu cei mai trişti ca noi, cu cei aflaţi în dificultate.

Prin efortul comun al conducerii raionului, în frunte cu Dl Mihail Gnatiuc - președintele raionului, Inspectoratului de Poliție Briceni, Protoereului Mitrofan, preotul bisericii orașului Briceni, circa 15 familii social vulnerabile din raion au beneficiat de ajutor în preajma sărbătorilor luminate.
Colete cu produse tradiţionale: păscuţe, cozonaci, bomboane şi biscuiţi, jucării, fructe, produse de patiserie, orez, cartofi, ulei şi zahăr au fost distribuite familiilor nevoiaşe.

Cu urări de sănătate, înţelegere şi Paşte Fericit, fiecare a primit în dar şi câte o iconiţă - simbol al credinţei nestrămutate şi a iubirii de Dumnezeu.

Împreună am reușit să aducem în casele acestor familii un strop de speranță în ziua de mâine, și am primit în schimb un Mulțumesc, care nu poate fi înlocuit cu nimic altceva.

Împreună, mai buni și mai uniți pentru oameni.

© 2012-2019, Briceni.md - Consiliul Raional Briceni.
Toate drepturile rezervate. Conținutul site-ului, inclusiv imaginile, aparțin proprietarului site-ului Briceni.md. Utilizarea conținutului fără autorizarea proprietarului este interzisă.